Sunday, 27 February 2011

Rekaan semata2

Shuyeh...

Shuyeh tu apa Harris

Shuyeh tu Manan...

What is that?

Friday, 25 February 2011

Friday, 18 February 2011

Astro n Upin

peaceful sebab 3 jari
silau mata...


peace kat Pantai Batu Burok, Kuala Terengganu, semalam


peace out... saya nak main...


catatan hari ni, Harris dah berjaya menguasai Astro n youtube, Harris dah boleh type UPIN n 611 dgn jayanya... so daddy tak payah susah2 lagi dah... hahaha

Tuesday, 15 February 2011

15072008

video

Mainan kesukaan awak... daddy save video untuk rujukan awak nanti...

kelakar joget anak daddy ni...

Saturday, 12 February 2011

Seni Naif bertajuk Mummy

Mummy dari kacamata awak la kot... Harris... hahaha
satu hal lagi semalam awak tido almot pukul 2, awak layan upin kat youtube sorang2 sebab Daddy tertido, bukak mata je dah dekat pukul dua awak still lepak atas meja (bukan atas kusi) depan lap top ni. MashaAllahhh...

Thursday, 10 February 2011

kaler-mengaler
Ni hasil karya anak daddy... ofis polis

Ni yg paling best, anak daddy lukis mummy n daddy, no guidance purely your drawings... dengan bangganya daddy kata ekselente... hahaha



Sunday, 6 February 2011

wafy n harris membaca

video

lama tak update, skarang ada yg interesting sikit sebab wafy yg harris rindui balik, so harris, ni videonya...