Saturday, 20 February 2010

No...

Daddy : "I'm Going to the XXXXXX,
Harris: (sambil sekat depan pintu )"No.. no.. noooo... don't open kay... kadang2 kalo Daddy say I have to go to XXXXXX then Harris trus say Go laaaa.. go.... Harris suka guna perkataan laaaa... as a pelengkap contohnya Daddy sit down laaa... kalu tanya, Daddy nak makan ke...?? siap lenggok lagi. Daddy nak go work ke...??

Situasi 2
Di suatu petang didalam kereta while daddy was driving, mommy sit beside daddy, and u r in ur seat at the back....

Daddy: Mommy, tomorrow I m going to.....(x sempat abis cakap)
Harris: To KB Mall!!!!
Mommy: huhuhuhuhu ( seems like Harris like to overhear our conversation..) bahayooo


Situasi 3:
Harris kena gigit ngan kucheng sebab Harris suka main ngan kucing kat mana2 pun, so taht day kena kucing garang, sentuh je terus kena gigit kucing tu, spontan Harris ketuk kepala kucing then kejar nak sepak kucing tu plak,tak puas hati betul.

Situasi 4:
You like Eensey weensey spider song very much, sedap suara Harris tarik2 gitu then kalu dah boring mula la contohnya like this, Eensey weensey spider, went up a water spout, down came the ghain n wash the spider out, up came the sun n dried up all the ghain n eensey weensey spider went up the water Kxxxx....

Nanti dalam catatan lain Daddy crite lagi, supaya tak terlupa di masa depan

1 comment:

Farah Shady Noor said...

the kids look like playing and doing their stuffs, but their ears are super sensitive. hehe...