Friday, 4 March 2011

Old Video 12052009

video
Video ni masa Harris kena gi skool kat USIM Nilai, yg kelakarnya bila sampai kat balik bukit tu je Harris dah act wierd, suspicious of the surroungdings, lepas sebelah bukit tu je ada skool tu, terus ambik feeling, hek, hek, jgn salah faham sebenarnya bukan senyum tu, Harris tengah belakon nangis tu, haha... sebab Harris tak suka kat skool ni rasanya sebab, skool ni tak ramai rakan sebaya, pas tu tak ada toys, tak macam kat precint 9 ramai kawan n toys pun banyak... kan? tul tak Harris?

(ni video lama tapi Daddy kena upload kat sini, supaya selamat, kita kena vary kan safe keep places untuk semua video n gambar yg ada... nanti ada banyak lagi video Daddy nak upload sini...)

No comments: